Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Párizsban is eredményes volt a Chelsea bunkerfocija – videóval

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján a Paris Saint-Germain 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a Chelsea ellenében. Hiába játszottak jól a párizsiak ez kevés egy nagyon jól védekező Mourinho vezette gárda ellen.

Foto: uefa.com

Foto: uefa.com

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ
ODAVÁGÓ

Paris Saint-Germain – Chelsea 1-1 (0-1)
Helyszín: Parc des Princes, Vezette: Cüneyt Cakir
G: Cavani (55′)  ill. Ivanovic (36′)
Sárga Lap: Van der Wiel (52.), Verratti (79.) ill. Ivanovic (66.), Fabregas (73.)
Kiállítás:ill.

PSG: Sirigu – Van der Wiel, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell – David Luiz, Verratti, Matuidi – Lavezzi (Pastore 81′), Ibrahimovic, Cavani. Vezetőedző: Laurent Blanc

Chelsea: Courtois – Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta – Matic, Ramires, Fábregas (Oscar 84′) – Willian (Cuadrado 79′), Diego Costa (Rémy 82′), Hazard. Vezetőedző: José Mourinho

Az első játékrész elején kicsit tapogatóztak a csapatok, majd a 11. percben jött először Matuidi, majd utána Ibrahimovic fejese, de mindkettőnél védeni tudott Courtois. Fél óra elteltével a PSG volt a jobb, de ez nagy helyzetekben nem mutatkozott meg, a Chelseanek ekkor még kapura tartó lövése sem volt. A 34. percben egy szöglet után Cavani fejel, amit Courtois csak bravúrral tud védeni. A 36. minutumban pedig jön a hideg zuhany, azaz betalál a Chelsea a semmiből! Terry beadását követően Cahill sarokkal továbbítja a kapu felé a labdát, amibe még Ivanovic beletud fejelni, ezzel 0-1! Ez volt a vendégek első kaput találó lövése. A félidő végéig még egy Ibrahimovic szabadrúgás volt feljegyezhető, de a svéd klasszis fölé lőtt 18 méterről, így 0-1-es eredménnyel mentek pihenőre a csapatok.

Az második félidő egy Van der Wiel sárgával kezdődik, a holland játékos Hazad buktatásáért kapta a lapot. Az 55. percben pedig egyenlít a PSG! A baloldalt vezetett egy támadást a francia gárda, aminek a végén Matuidi ívelhet be, a labda pedig megtalálja Cavani fejét, az uruguayi csatár pedig lefejeli a földre ahogy tanítják és a kapuban köt ki a labda, 1-1! A hazai gárda az egyenlítő találat után pedig  lendületbe jött és próbáltak újabb gólt szerezni. A 60. percben meg is volt rá a lehetőség, de Ibrahimovic lövését védi Courtois, majd a kipattanót, amit Lavezzi tett kapura, azonban Azpilicuetanak sikerül kirúgnia a gólvonalról! Hat perccel később David Luiz csúsztat, amibe még beletudott érni egy védő, ezzel nagyot mentve. A 80. minutumban Cavani tört be a 16-oson belülre, ahol 1-2 szép cselt is megcsinál, majd cipőheggyel elpöcköli Courtois mellett, de centikkel elkerüli a kaput! A meccs végére maradhatott volna a slusszpoén, de Ibrahimovic fejesét bravúrral tolja ki Courtois. A mérkőzés 1-1-es végeredménnyel zárult, ami a Chelseanek jobb, de még semmi sem dőlt el.

All Goals – PSG 1-1 Chelsea – 17-02-2015 by Video-Live

Szajevics Patrik