Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botrány! – Beszüntették a görög bajnokságot

Határozatlan ideig szünetel a görög Super League, a döntést szerdán hozta meg a kormány, mely vizsgálatot indított. Az indokot a sorozatos nézőtéri rendbontásokban és a  görög élvonalbeli labdarúgó bajnokságot szervező labdarúgóliga ülésén történt botrány meríti ki. 

Az idei szezonban nem először fordult elő, hogy nézőtéri rendbontás zavarta meg a pályán zajló eseményeket, azt, hogy a szurkolók a stadionon belül, vagy kívül összecsaptak. Nemrégiben botrányba torkollott a Panathinaikos-Olympiakos örökrangadó, míg a bili véglegesen a zöldasztalnál borult ki. A hírek szerint a görög élvonalbeli bajnokságot szervező labdarúgóliga ülésén az Olympiakos és a Panathinaikos egy-egy képviselője összeverekedett, a megbeszélés pedig botrányba torkollott.

Jorgos Borovilos a liga elnöke bejelentette, hogy a kormány kiterjedt vizsgálatot indítványozott, az ügy lezártáig pedig a bajnokságot felfüggesztették.

Íme egy videó a mérkőzésről. A hazai szurkolók a pályára rontottak, törtek zúztak, megdobálták a vendég szurkolókat. Megyeri Balázsék úgy futottak az öltözőbe, ez a videón is látható.

 

Őszi Ádám