Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: A Hellas nyerte a kiesési rangadót

A Hellas 2-1-re győzni tudott a Cagliari otthonában, ezzel pedig komoly lépést tettek a bennmaradás felé Luca Toniék, akik ugyanakkor jelentőset löktek a szenvedő szárdokon.

Kép forrása: Tuttosport

Kép forrása: Tuttosport

Cagliari – Hellas Verona: 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Conti (90+1.) ill. Toni (9.), Taleb (56.)

A találkozó legelején Godfred Donsah köszönhetett volna be gyorsan fejjel, de pontatlan volt a hazaiak játékosa, ennek a 9. percben pedig meg is lett az eredménye, Luca Toni szerzett vezetett egy pontos lövéssel, 0-1. A játékrész derekán egalizálhattak volna a szárdok, Samuele Longo azonban sokat várt, így még időben menteni tudott a vendégek védelme. A félidő végére Paul-José M’Poku is aktivizálta magát, de az áttörés az ifjú támadónak sem akart összejönni.

Az 56. percben aztán minden eldőlni látszott, Emil Hallfredsson szabadrúgását a frissen beállt Juan Taleb bólintotta a hálóba, 0-2. Nem sokkal később Diego Farias hozhatta volna ismét meccsbe együttesét, de a kellő befejezés ezúttal is hiányzott, csakúgy, mint negyed órával a vége előtt M’Pokunál, aki nem tudott túljárni Francesco Benussi eszén. A legvégén Daniele Conti szabadrúgásgóljával még feltették a szépségtapaszt a szárdok (1-2), de ez a lényegen már nem változtatott, a Hellas nyerte a kiesési rangadót.

R@mbo