Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves nemsokára aláírhat új klubjához

Igen régóta húzódik Dani Alves átigazolási ügye, jelen állás szerint pedig úgy fest, hogy a brazil védővel nem számol a továbbiakban a Barcelona, hagyják távozni a védőt, aki a szezon végeztével szabadon igazolhatóvá válik. 

alves(8)

Alves igen sokszor került kereszttűzbe teljesítménye végett, a sajtó pedig abszolút nem segített rajta, jó pár kacifántos sztorit, spekulációt olvashattunk már vele kapcsolatban. Több klubbal szóba hozták, lévén pedig hogy szabadon igazolható lesz, az érdeklődés nagy lehet iránta. Ügynöke keresi a legjobb lehetőséget, mostani nyilatkozatában pedig a sajtón keresztül üzent a katalán klubnak, mely szerint ha akarnak, most lépjenek, mert küszöbön egy másik klubbal az aláírás. Persze nevesíteni nem nevesített…

“Közel állunk ahhoz, hogy aláírjunk egy másik klubhoz. A tárgyalások már előrehaladott fázisban vannak.  Dani még mindig elérhető a Barcelona számára, de nem fog sokáig várni rájuk. Az emberek megpróbálják őt rossz fiúként feltüntetni ebben a helyzetben, ez pedig hibás hozzáállás. A szituáció elég fárasztó.” – mondta a brazil védő ügynöke a Rac1-nek adott nyilatkozatában.

Őszi Ádám