Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rémület a pályán! – Gomis eszméletlenül rogyott össze (videóval)

Hatalmas volt a rémület szerda este a White Hart Lane gyepén és lelátóján, miután a hazai csapat Chadli révén megszerezte a vezetést. A középkezdéshez készülődve ugyanis eszméletlenül rogyott földre a vendégek francia válogatott csatára Bafétimbi Gomis. 

1428877-30574402-1600-900

A 29 esztendős támadó karrierjében nem az az első estet, 2009-ben a nemzeti csapat tréningjén ájult el, ám akkor az orvosok nem találtak a szervezetében semmi rendelleneset. Most a Spurs otthonában a 7. percben következett be a rémületet okozó eseménysor, Gomis a középkezdés előtt úgy rogyott a földre mint egy rongybaba. Percekig állt a játék, Gomis eszméletlenül feküdt, miközben orvosi ellátást és oxigént kapott. A játékosokon, mind az ellenfél tagjain, mind pedig a társakon a döbbenet és a rémület látszott, ám szerencsére nem váltott tragédiába az események láncolata. Gomist lecserélték, hordágyon a mentőhöz vitték, onnan pedig egy londoni kórházba szállították kivizsgálásra.

Hivatalos diagnózist nem tudunk, illetve nem tudhatjuk még, hogy találtak-e valami rendelleneset az orvosok, mindenesetre a játékos azt mondta, hogy teljesen kimerült, stresszes állapotban van édesapja rossz egészségügyi állapota miatt.


Victime d’un malaise Bafétimbi Gomis s’écroule… by Sport-Buzz