Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Khedira döntése végleges

Régóta téma Sami Khedira jövője, a német válogatott labdarúgó azonban meghozta döntését, s ezt most a spanyol és a német sajtó munkatársainak is elmondta. A Marca és a Kicker egyaránt közli, a középpályás a nyáron elhagyja Madridot. 

sami-khedira-real-madrid-130903

A 27 esztendős védekező középpályás öt esztendeje érkezett a Bernabeuba, a Mourinho éra alatt alapembernek számított, ám sérülése, illetve Carlo Ancelotti érkezése törést hozott karrierjében. Szerződése a szezon végeztével lejár, ezáltal pedig szabadon igazolhatóvá válik.

Azt, hogy pontosan mi zajlott le a háttérben nem tudhatjuk, ám a középpályás elmondása szerint nem a Real Madrid ellen szól döntése, csupán új kihívások elé néz.

Apropó új kihívások! – Khedira a nyári átigazolási piac egyik legkelendőbb játékosa lehet, csupán vele kell majd megállapodnia jövő béli klubjának. Noha hazájában nem mindenki lát fényes jövőt, Franz Beckenbauer nemes egyszerűséggel kinyilvánította véleményét, mely szerint egy sztárklub sem veszi majd hasznát a játékosnak, érdeklődőből van bőven. A Schalke 04, a Borussia Dortmund és a Bayern München mellett az Arsenal és a Chelsea is a kérők között lehet.

Egy biztos, Khedira ideje a Bernabeuban lejárt, hogy miként az pedig ne firtassuk…

Őszi Ádám