Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier Liga: Nagy csapás érte a Southamptont

A Southampton elvesztette a csapat legstabilabb pontját. A kapus Fraser Forster sérülését műteni kell, így véget ért az idei szezonja.

Forrás: www1.skysports.com

Forrás: www1.skysports.com

A “Szentek” a múlt hétvégi Burnley elleni 2-0-ás hazai győzelem során veszítették el a kapusukat. Forster a 14. percben egy szerencsétlen szituációban, kirúgásnál taposott rá az őt támadó Burnley csatár lábára, e közben sérült meg a térde.

A félelmek beigazolódtak, a 27 éves angol portás térdét műteni kell, így már biztos, hogy kihagyja a teljes hátralévő szezont, ami nagy csapás lehet a Southamptonnak. Koeman csapata ugyanis még versenyben van a nemzetközi kupaszereplésért, így nagy szükség lett volna a megbízható hálóőrre.

Foster ráadásul Roy Hodgson angol szövetségi kapitány terveiben is stabilan szerepelt. Sokan úgy vélik, hogy Joe Hartot is meg tudná előzni az első számú posztért folyó harcban.

A “Három Oroszlánosok” Litvánia ellen vívnak selejtezőt a hétvégén, majd Olaszország ellen lépnek pályára barátságos mérkőzésen. Forster helyett Robert Green került be a keretbe.

Herczeg Zsolt