Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy változások jönnek a Newcastle háza táján

Kulcsjátékosok távozhatnak és új menedzser érkezhet a nyáron a St. James Parkba. Komoly változások elé néz a klub a Pardew utáni időszakban.

Forrás:.chroniclelive.co.uk

Forrás:.chroniclelive.co.uk

Mike Ashley a Newcastle United tulajdonosa nyáron mindent megtesz annak érdekében, hogy újra ütőképes gárdát faragjon az övéiből.

A hírek szerint 60 millió font fog a rendelkezésére állni a következő menedzsernek a nyár folyamán, ugyanis azon a poszton is váltást terveznek, Alan Pardew felmondása után John Carver vette át a “Szarkák” irányítását, azonban nem vele kezdenék meg a jövő évi felkészülést. A legnagyobb esélyes a korábbi angol válogatott szövetségi kapitány és jelenlegi Derby County edző Steve Mclaren.

Több meghatározó játékos is távozhat a csapattól, köztük Fabricio Coloccini, Cheick Tiote és a kapus Tim Krul is, tehát igazi nagytakarításra lehet számolni.

A Newcastle jelenleg a tabella 12. helyén áll 35 ponttal, 10 pontra a kieső helytől, úgyhogy a csapat szurkolóinak nem kell félni egy esetleges kieséstől.

Hogy Mike Ashley elképzelésiből mennyi valósul meg az egyenlőre a jövő zenéje, egy valami biztos, megnyomják a “Reset” gombot  a St. James Parkban.

Herczeg Zsolt