Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: Kroos beszólt a sajtónak

A Real Madrid világbajnok középpályása, Toni Kroos hazájában, a Bundesligaban nem szokott hozzá a sajtó pálfordulásaihoz, ahhoz, hogy a különböző médiumok termékei egyszer az egekig magasztalják a csapatot, másszor pedig a népharagot váltsák ki ellene.

091514-Soccer-Real-Madrid-CF-Toni-Kroos-JW-PI.vresize.1200.675.high.30

A Real Madrid komoly hullámhegyeket, és völgyeket él meg az idei szezonban. A Bajnokok Ligája címvédőjén sokat köszörüli idén a nyelvét nem csak a rivális Barcelonát képviselő katalán, de még a spanyol sajtó is.

Toni Kroos az előző nyáron érkezett a Bernabéuba, de már most kezd elege lenni abból a kettősségből, hogy a média csak utálni, a vagy imádni hajlandó (így befolyásolva a rajongókat) a csapatot:
„Azok, akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok olyan, mint egy zászló a szélben, mint mondjuk a spanyol média. Ha megnyerünk egy meccset, akkor minden rendben van, de ha vesztünk, minden negatív lesz. Sok találkozón játszottam, és nem vettem ki a téli szünetet sem. Az normális, hogy fáradtan, de jól érzem magam. Boldog vagyok a Real Madridnál.” – büszkélkedett erőnlétével Kroos, egy kis panaszkodás után.

Balogh József