Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gareth Bale lehet a Chelsea legjobban fizetett játékosa

Továbbra is slágertéma Gareth Bale klubváltása. A legkomolyabb kérő a Chelsea lehet a nyáron, mely a Real Madrid és a játékos számára egyaránt kedvező ajánlattal állhat elő. Amennyiben az üzlet beteljesedik, a walesi lehet a klub történetének legjobban fizetett játékosa. 

Gareth-Bale

Megszokhattuk, hogy eszméletlen pénzekkel dobálóznak a labdarúgásban, a Chelsea pedig a futballtörténelem egyik legnagyobb transzferének előkészítésében settenkedik. A legfrissebb sajtóhírek szerint 75 millió eurót is hajlandóak letenni a Real Madrid asztalára, ha pedig ez megvan, s sikerült megegyeznie a kluboknak, akkor álomfizetéssel tömnék meg Bale zsebét.

A villámléptű walesi szélső most sem keres rosszul, heti 200 ezer fontot tesz zsebre, ez megegyezik a londoni klub két legjobban fizetett játékosának “zsebpénzével”, Fabregas és Diego Costa ugyanis ennyit keres a Chelsea labdarúgójaként. Ez az össze harmadával nőhet, Bale 300 ezer fontos zsebpénzt kaphat “Abramovics “papától”, mely éves szinten közel 17 millió font, euróra átszámítva majdnem 22 millió.

Ez azonban még a távoli jövő, a hírt mindenki kezelje spekulációként. Egy biztos, Mourinho kedveli a walesit, emlékezhetünk rá, hogy az ő madridi regnálása alatt került az egykori Spurs játékosra Real mez.

Őszi Ádám