Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: „Ez nem UFC, ez csak foci”

Legutóbbi felkészülési meccsét is hozta a brazil válogatott, amely most éppen a szintén remek játékosokból álló Chilét verte meg, 1-0 arányban. A találkozó azonban kis híján vezéráldozattal járt.

www.goal.com

www.goal.com

Az FC Barcelona sztárja, Neymar már a nyári Világbajnokságon is súlyos sérülést szenvedett el, ám a hírek szerint most megúszott egy kegyetlen belépőt. A chilei válogatott egyik vezéregyénisége, Gary Medel keménykedett a fiatal támadóval, aki természetesen nehezményezte a dolgot, és érthetően egyáltalán nem vigasztalta a győzelem. Neymar így vélekedett az Inter-középpályás játékvezető által megtorlatlan vádli-taposásáról:

„Ez nem a UFC, csak fociznunk kell. Négyen voltak körülöttem, és ez megakadályozta, hogy a játékvezető semmit se lásson akkor, ott. Úgy tűnik, mintha nekünk szenvedni kéne. És most én vagyok, aki ezután szenvedek.” – fortyogott, a Barca csillaga.

Medel a meccset követően, Twitteren reagált, miszerint az ilyen kemény belépők benne vannak a játékban, ám inkább focizni kéne, mint drámázni.

Balogh József