Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újfent nyert Kolumbia, Falcao megint betalált

Hétfőn sem maradtunk válogatott mérkőzések nélkül, igaz patinás párosításokat nem találunk az eredménysorban, de a bogyó járta az útját. Kamerun két gólos hátrányból állt fel, a szlovén csapat pedig meglepő vereséget szenvedett, míg Kolumbia könnyedén nyert soros ellenfelével szemben. 

Falcao-Colômbia

Kuvait – Kolumbia 1-3 (1-1)
G:
 Al-Enezi (45+1.) ill. Aguilar (22.), Cardona (68.), Falcao (74.-büntető)

Tovább tart Kolumbia jó szereplése, Falcao és társai két Brazília elleni mérkőzést leszámítva 2013 októbere óta nem találtak legyőzőre. A világbajnokságon és az azt követően első barátságos meccsen is a Selecao babrált ki velük, ám a csapat nagyon egyben van. Ezúttal Kuvait legjobbjainak legyőzése nem jelentett gondot, furcsa is lett volna, ha másként alakul az eredmény. Falcao pár napja Bahrein ellen kettőt vállalat, most pedig büntetőből talált be, Manchesterbe tehát három gól után tér vissza, a Vörös Ördögök szurkolói remélik, hogy tapadt rá egy kis önbizalom a válogatottban.

Katar – Szolovénia 1-0 (0-0)
G:
 Hassan (46.) ill. –

Katar lesz a 2022-es labdarúgó világbajnokság házigazdája, s szép lassan el kell kezdeni megalapozni annak a válogatottnak az alapjait, mely a tornán helyt kíván állni a legnagyobb csapatok közt. Ez a csapat még nem az a csapat, ezt az eredménysor is mutatja, ám ezen az estén nagy meglepetésre Szlovénia nem tudott mit kezdeni arab ellenfelével, mely a második félidőre kijőve rögtön megszerezte a vezetést, ezt pedig meg is őrizte a mérkőzés végéig.

További eredmények:
Indonézia – Mianmar 2-1 (Maitimo 61., Gonzáles 74. ill. Htan 87.)
Fehéroroszország – Gabon 0-0
Thaiföld – Kamerun 2-3
 
(Deeprom 15., Chedjou 31.-öngól ill. Moukandjo 42., Nije 77.-büntető, Kadiang 88.)
Omán – Algéria 1-4 (Al-Busaidi 74. ill. Belfodil 2., 62., Feghouli 24., 61.)
Bahrein – Fülöp-szigetek 2-1 (Aaish 29., Abdo 31. ill. Ott 61.)

Őszi Ádám