Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Neymar nem akarja követni Alexist

Az FC Barcelona támadója, Neymar készséggel nyilatkozott a londoni Evening Standard riporterének kérdéseire a jövőjével kapcsolatban.

bleacherreport.com

bleacherreport.com

Ugyan a Chile elleni felkészülési meccset követően nagyon paprikás hangulatban volt Neymar, amiért megtaposták, összességében örülhetett a győzelemnek. Sőt, saját bevallása szerint is jó volt találkozni korábbi barcelonai csapattársával, Alexis Sánchezzel, aki a chilei válogatott kulcsembere.

„Alexis egy nagyszerű barát, és vele megtiszteltetés volt együtt játszani a Barcelonában. Mi nagyon jól kijöttünk egymással, még a pályáról lejőve is, így nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól megy neki az Arsenalnál. Ami az ötletet illeti, hogy játsszak Angliában: nagyon boldog vagyok a Barcelonanál, és még hosszú út áll előttem.” – nyilatkozta Neymar, a jövőjét is firtató kérdésre.

Alexis tavaly nyáron hagyta el az FC Barcelona csapatát, ahol nem nagyon marasztalták, így csak egyetlen szezont töltött el brazil barátjával a Nou Campban. A chilei szélső azóta az Arsenal szurkolók egyik legnagyobb kedvencévé lépett elő csupaszív játékával.

Balogh József