Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roberto Firmino Madridba tart

A német Kicker és a spanyol AS egyöntetűen arról ír, hogy a nyáron Madridba teheti át a székhelyét Roberto Firmino a Hoffenheim brazil válogatott támadója. 

firmino-620.jpg_787813774

Szalai Ádám csapattársa remek szezont fut, klubcsapatában 28 mérkőzésen 8 gólt és 9 gólpasszt jegyez, míg a Selecao keretébe is meghívót kapott, s bemutatkozhatott, sőt mi több Chile ellen megszerezte első találatát, mely egyben győzelmet is ért a Dunga csapat számára.

Firmino még csak 23 esztendős, első európai klubja a Hoffenheim, a német csapat 2011-ben 4 millió eurót fizetett az akkor még futballtérképen nem is jegyzett labdarúgóért a brazil Tombanse csapatának. Azóta ára igen csak felsrófolódott, jelenleg a német transfermarkit.de 25 millió euróra taksálja, mely egy 2017 nyaráig szóló kontraktussal párosul.

A hírek szerint Diego Simeone és az Atletico Madrid már a szezon kezdete óra figyeli a brazil mozdulatait, aki meggyőzte az argentin szakembert, s a hírek szerint már meg is kezdték a transzfer előkészítését, maga Firmino pedig nyitott a megállapodásra. Igen ám, de lehet lesz klub, mely belekontárkodik az üzletbe, a Manchester United is élénk érdeklődést mutat, s mellette számos klubvezető noteszében ott található a felirat: Firmino!

Őszi Ádám