Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Southampton igyekszik megtartani legjobbjait

Katharina Liebherr a Southampton tulajdonosa szerint nincsenek pénzügyi nyomás alatt, így nem látja annak szükségét, hogy a nyáron kiárusítást tartsanak.

Forrás:italiansaints.it

Forrás:italiansaints.it

A “Szentek” idén nyáron minden erőjükkel azon lesznek, hogy ne veszítsék el a csapat húzóembereit. Tavaly a keret gerincét elkapkodták a nagy csapatok, így Luke Shaw, Adam Lallana, Calum Chambers és Ricki Lambert is távozott  a St. Mary’sből. Hiába a játékosokért kapott 82 millió font, a szurkolók körében nem volt túl pozitív a felső vezetőség megítélése.

Idén azonban tulajdonos Libherr kisasszony szerint minden meg fog változni, mi több egy esetleges nemzetközi szereplés esetén még több pénz fog a csapat rendelkezésére állni, amit komolyabb erősítésekre fordítanák.

A sajtóban legtöbbet emlegetett név a távozással kapcsolatban Morgan Schniderlin és Nathan Clyne. Mindenkét játékost szeretnék elcsábítani Anglia top klubjai, azonban a hírek szerint idén nem lesz olyan könnyű dolguk mint tavaly volt.

A Southampton jelenleg a bajnokság 6. helyén tanyázik, ami Európa Liga selejtezőt érő pozíció, de a Bajnokok Ligája selejtező sincs elérhetetlen távolságban, mindössze 6 pont választja el Koeman együttesét a bravúrtól.

Herczeg Zsolt