Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pirés: „Wenger marad, sőt!”

Hosszú évek óta sorolják már azt a fanyalgók, hogy elfáradt Arséne Wenger menedzser, és az Arsenal kapcsolata. A szakértők szerint a francia szakembernek egy másik csapatnál kéne ismét megmutatnia, hogy nem hiába tartják az egyik legjobb edzőnek a világon.

Forrás:www.arsenalpride.co.uk

Forrás:www.arsenalpride.co.uk

A legutóbbi pletyka már arról szólt a minap, hogy Wenger után érdeklődik az FC Barcelona vezetősége, ha véletlenül Luis Enriquenek nem sikerülne nyernie egyetlen trófeát sem Messiékkel idén.

Robert Pirés az előző évtized Arsenaljának volt meghatározó tagja, és még most is gyakran látogatja az „Ágyúsok” meccseit nézőként. A korábbi londoni kedvencnek pedig természetesen mindig van véleménye, most éppen Wenger esetleges elküldéséről:

„Ez az egész nem kérdés. Ő nem fáradt, még mindig benne van a vágy, hogy dolgozzon, mert számára egy szerelem a munkája, amit évek óta művel. A cél az, hogy kvalifikálja magukat a Bajnokok Ligájába, ami szerintem meg is fog történni, és annyi biztos, hogy jövőre is őt láthatjuk a padon.” – nyilatkozta Pirés, az RMC-nek.

Balogh József