Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManCity: Pellegrini csalódott – Itt a vég?

A helyzet úgy fest, hogy a Manchester City játékosai elkezdték megásni saját menedzserük, Manuel Pellegrini állásának sírját. A „Kékek” ugyanis demoralizáló vereséget szenvedtek a városi rivális Unitedtől, aminek köszönhetően egészen a negyedik helyig süllyedtek vissza.

www.express.co.uk

www.express.co.uk

Tegnap délután hiába szerezte meg a vezetést a City városi derbin, végül teljesen megérdemelten 4-2-es vereséget szenvedett a Unitedtől, amely összességében sokkal többet tett a győzelemért.

A vereség, és a második helyről való lecsúszás nagyon jó eséllyel jelentheti azt, hogy a szezon végeztével valóban elválnak egymással a Manchester City, és Manul Pellegrini mester útjai. A chilei szakember így nyilatkozott a lefújást követően:

„Ők voltak a jobb csapat. Jól kezdtük az első 20 percet, irányítani tudtuk a játékot. A második gól után elvesztettük a fonalat. Nem értem, hogy a csapat miért nem játszik végig jól, csak mindössze 20 percet. Domináltunk, lehetőségeink voltak. 1-1-nél a MU ismét nyeregben volt, a harmadik gól pedig önbizalmat mondott nekik. Talán valami hiányzik belőlünk pillanatnyilag. Tovább harcolunk a 4. helyen. Pedig másodikak voltunk az egész szezonban. Van hat mérkőzésünk, és harcolnunk kell a végéig. Nagyon fontos a klub számára, hogy a játékosok a következő évben is ott legyenek a Bajnokok Ligájában.” – mondta Pellegrini.

Balogh József