Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Capello megérti Gerrard döntését

Az angol válogatott egykori, és az orosz jelenlegi szövetségi kapitánya korábbi „háromoroszlános” játékosairól beszélt, többek között a botrányhős John Terryről, és a Liverpooltól távozóban lévő Steven Gerrardról.

www.dailymail.co.uk

www.dailymail.co.uk

Fabio Capelloért nagyon rajongtak az angol nemzeti csapat drukkerei, ám az olasz mester nem tudta soha igazán kiugró eredményhez segíteni játékosait. Természetesen a sikertelenség ellenére még így is elégedetten igyekszik visszanézi szigetországi ténykedésére, illetve elmondta véleményét két angol veteránnal kapcsolatban is.

A Chelsea, és az angolok akkor csapatkapitányát 2012-ben dobták ki a válogatottból, már sokadik botrányát követően.
„John Terrynek nincs esélye, hogy újra játsszon a válogatottban. Van néhány fiatal játékos, aki már nálam is játszott, és fejlődött. Smalling, és Jones. Boldog vagyok, mert ezeket a játékosokat én vittem be a nemzeti csapatba, és még most is játszanak. Ashley Young szintén igazán jó.” – büszkélkedett Capello.

A talján szakember sokakkal ellentétben megérti, és elfogadja a liverpooli legenda, Gerrard azon döntését, miszerint nem vonul vissza a „Vörösöktől”, hanem még elmegy levezetni a Los Angeles Galaxyhez.
„Steven Gerrardról igazán jó emlékeim vannak. Ő egy fantasztikus játékos. Nagyon jól játszott a Liverpoolnál. Jól játszott a nemzeti csapatban is. El fogja hagyni a klubot. Megértem, hogy miért. Sok angol játékos fog az USA-ba menni.” – kedveskedett Capello, egykori kulcsemberének.

Balogh József