Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Porto edzője nem akar a Realnál dolgozni!

Az FC Porto vezetőedzője, Julen Lopetegui teljesen feleslegesnek gondolja azokat a pletykákat, amelyek őt tartják az egyik esélyesnek Carlo Ancelotti helyére, a Real Madridnál.

www.zeit.de

www.zeit.de

Állítólag ha a Real Madrid nem nyerni meg a Bajnokok Ligáját és/vagy a spanyol bajnokságot, akkor a vezetőség útilaput fog kötni az olasz mester talpára. A hírek már korábban szóltak különböző spekulációkról, amelyek a lehetséges utódok neveit tartalmazták.

A legújabb jelölt nem más, mint az FC Portoval Bayernt verő Lopetegui, aki egykoron még játszott is a „Királyiaknál”. Igaz, a baszk kapus három éven át erősítette a Barcelona csapatát is, amit a katalánok előszeretettel hangoztatnak is.

Csakhogy a jelek szerint Lopetegui jól érzi magát jelenlegi munkahelyén, és nem kíván változtatni, amíg élő szerződés köti a Portohoz, vagyis 2017-ig:
„Nagyon boldog vagyok, hogy az FC Porto edzője lehetek. Nekem egy nagyszerű csapatom van. Azt akarom, hogy kitölthesse a szerződésem, és a projektet befejezzem.” – árulta el terveit, a 48 esztendős szakember.

Balogh József