Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Az utolsó percekben mentett pontot a Levante

A Levante az utolsó percekben mentett meg legalább egy pontot az Espanyol ellen. Ez az egy kvóta is sokat érhet a végelszámolásnál. Azonban ettől sokkal jobb játék kell, ha bennakar maradni a valenciai gárda.

www.marca.com

www.marca.com

SPANYOLORSZÁG
PRIMERA DIVISION
32. FORDULÓ

Levante – Espanyol 2-2 (1-2)
G: Simao (21′), Casadesus (88′) ill. Lucas (18′), Caicedo (45+1′)

A hazai csapatnak égető szüksége volt a három pontra, míg ellenfelének kevésbe, hiszen a középmezőny tetején foglalnak helyet, igaz egy rossz hajrával a végére is kerülhetnének. Az első félidőben mindössze négy kaput eltaláló lövés volt, azokból viszont majdnem mind gól lett, más ígéretes helyzetet nem lehetett feljegyezni. Az első találat a 18. percben esett, bal oldalról jött egy beadás amit kifejelnek a védők, majd az ismétlést Marino kapusnak sikerül hárítani, azonban pont Lucas elé ütötte, aki nem hibázta el az óriási ziccert, 0-1! Három perc sem telt el és egyenlít a Levante! El Zhar szöglete után Simao ugrik a legmagasabbra és gyönyörű gólt fejel, 1-1! A félidő végén viszont megint megszerzi a vezetést az Espanyol! Victor Alavarez passzát Caicedo rúgja fel 10 méterről a léc alá, 1-2! A csatár volt csapatának talált be és ennek apropóján nem is ünnepelte meg gólját.

A második játékrészben sem volt több kaput eltaláló lövés, azonban most is sikerült legalább egy gólt összehoznia a csapatoknak.  A 78. percben majdnem sikerült egyenlítenie a hazai csapatnak, David Barral kapott remek labdát, amit szépen kezelt le, majd erőből kapura vágta, de csak a felső kapufát sikerült eltalálnia. Tíz perccel később azonban már sikerül is egyenlíteni a Levantének, Uche fejére íveltek fel egy labdát, a nigériai pedig pont Casadesus lábára fejeli a labdát, ő pedig kapásból kirúgja a bal alsót, 2-2! A kiesés ellen menekülő Levante így legalább egy pontot megment, sokat érhet ez is a végelszámolásnál. Igaz ettől sokkal többet várnak a szurkolók egy ilyen helyzetben lévő csapattól.

Szajevics Patrik