Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: Szentes távozott – hivatalos

Pár napja még megerősítették tisztségében, hétfőn azonban biztossá vált, nem Szentes Lázár fejezi be a szezont Szombathelyen.

Dicstelen távozás... - fotó: nso.hu/Szabó Miklós

Dicstelen távozás… – fotó: nso.hu/Szabó Miklós

Rendkívüli taggyűlést tartottak a vasi megyeszékhelyen, ahol a fő téma természetesen a csapat szereplése, és a vezetőedző sorsa volt. Mindez azután, hogy múlt hétvégén a Videoton 7-0-ra, míg szombaton a Ferencváros három-nullra verte a Haladást. Ez utóbbi mérkőzést Szentes a lelátóról tekintette meg, ám a hazai drukkerek „Szentes, takarodj!” rigmussal szidalmazták, illetve elindultak felé, így az immár csak volt vezetőedző a klubházból tekintette meg a mérkőzés további részét. A Nemzeti Sport információi szerint a vezetőedző és a klub végül közös megegyezéssel döntött a szakítás mellett.

A hétfői edzést Jagodics Zoltán és Szekér István tartották. Szentes távozásával pedig Fehér Zoltán és Iszlai Bence is visszakerült a keretbe.

A rangado.hu megnevezte Szentes lehetséges utódjait is. Eszerint Pintér Attila, Horváth Ferenc, Kuttor Attila, Mészöly Géza és Véber György közül kerülhet ki az új tréner.

Gavalovits Sándor