Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Raúl García: Az Atlético nem akar revánsot venni a Realon

A matracosok támadó középpályása elárulta, nem járnak olyan gondolatok a fejükben, hogy a tavalyi sérelmekért visszaakarnának vágni. Szerinte ez egy teljesen más párharc.

en.clubatleticodemadrid.com

en.clubatleticodemadrid.com

Raúl García elmondása szerint nem foglalkozik csapata a múlttal és csak a szerdai meccsre koncentrálnak. A Real Madrid hosszabbítás után győzte le az Atlético Madrid a tavalyi Bajnokok Ligája döntőben és a matracosok középpályása szerint csapata nem akar revánsot venni, csak továbbjutni a városi rivális ellen. Az odavágón 0-0-ás döntetlent értek el a felek, a visszavágón így teljesen nyitott minden, azaz bármi megeshet. “Mi nem a múltban élünk. Nyilvánvaló, hogy szerettünk volna nyerni a döntőben, de ez egy másik párharc, egy másik szezon, és mi csak erre gondolunk. A csapatunk kivételes szintű képességekkel rendelkezik, és pozitív gondolatokkal megyünk játszani a Santiago Bernabéuba. Nincs szükség plusz motivációra ezekhez a meccsekhez. A párosítás önmagáért beszél. Minden játékos az olyan meccsekért él, mint a szerda esti” – nyilatkozta az AS-nek a játékos.

A Real Madrid – Atlético Madrid Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágót szerda este 20:45-kor rendezik magyar idő szerint.

Szajevics Patrik