Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Van Gaal már tudja ki követi a padon

Louis van Gaal egyre inkább ráérez a Manchester United irányítására, ám ennek ellenére úgy tűnik, hogy mégsem tervez túlságosan hosszú távra, az angol együttes kispadján.

www.goal.com

www.goal.com

Bár a szezon kezdése még a Moyes-éránál is döcögősebb volt, mostanra az egyértelmű jelek, és az eredmények is azt mutatják, hogy Louis van Gaal, és a Manchester United játékosai kezdenek egymásra hangolódni. A holland mester mellett mellesleg ott foglal helyet a kispadon a gárda tavaly visszavonult legendás játékosa, Ryan Giggs is.

Ugyan komoly kétségek vannak afelől, hogy van Gaal lenne a legjobb tanítómester a walesi számára, ám előbbi úgy látja, hogy Giggs így nagyon hasznos tapasztalatokkal gazdagodik:

„Mostanság hatalmas a felelősség rajtam, a segítőimen, Giggsen, és a másik helyettesemen, Albert Stuivenbergen. De Giggs közel van hozzám, és jól csinálja, de nagyon is, amit csinál. Így remélem, hogy Ő lesz a következő edző, amikor elmegyek.” – nyilatkozott van Gaal, a minap.

A vitatott személyiségű van Gaal szerződése egyébként 2017-ig érvényes, tehát papíron Giggs-nek eddig kell várnia legalább, álmai munkájára.

Balogh József