Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tőzsérék a Premier League-ben!

Tegnapi bajnoki győzelmét követően már biztosan a szigetország élvonalában folytathatja a Tőzser Dánielt is foglalkoztató Watford csapata.

Irány a Premier League! Így ünnepelték feljutásukat a győztes meccs után a Watford játékosai (forrás: twitter.com/premierleague)

Tőzsér Dániel csapata, a Watford az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában a Brighton & Hove Albiont győzte le idegenben 2-0-ra, így négy ponttal vezeti a tabellát, ezzel pedig bebiztosította azt, hogy a következő idényt a Premier League-ben kezdje meg. A magyar válogatott labdarúgó a 26. percben lépett pályára a bajnokin.
A klub története során negyedik alkalommal szerepelhet majd a világ egyik legjobbnak tartott bajnokságában. Eddig a Watford 1982-ben, 1999-ben és 2006-ban szerepelt a legjobbak között. Ugyanakkor legutóbbi két élvonalbeli szereplése után ismét a második ligába csúszott vissza az együttes. A Lódarazsak mellet még két együttes vívja ki a feljutás jogát az első osztályba – a másodosztály második helyén végző csapat, valamint a harmadiktól a hatodik helyezettig rájátszással dől el, melyik lesz még az az egy egyesület, amely idén nyár végétől már az élvonal klubjaival mérheti össze tudását.
Egy körrel a Championship befejezte előtt még négyen is pályáznak a biztos feljutást érő második helyre: a Bournemouth, a Middlesbrough, valamint az előző idényben már az élvonalat megjárt Norwich.

Nagy Dávid