Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Városi riválisa babrált ki a Juventusszal! – videóval

Komoly meglepetésre a Torino 2-1-re legyőzte a Juventust a Derby della Molén, így tovább menetel Európa felé. A kilátástalan helyzetben lévő Parma újabb győzelmet aratott, míg a Hellas Verona szinte az egész meccset emberhátrányban játszva legyőzte a Sassuolót. 

Forrás: facebook.com

Forrás: facebook.com

Torino – Juventus: 2-1
G: Darmian (45.), Quagliarella (57.) ill. Pirlo (35.)

Az első komoly lehetőség Quagliarella nevéhez fűződött, akinek a lapos lövését Buffon nagyot tornázva kiszedte. A Torino jobban játszott az első félidőben, mégis a Juve szerzett vezetést hála Andrea Pirlónak, aki mesterien tekert a léc alá szabadrúgásból. Padelli csak nézte. Még a félidő vége előtt összejött az egyenlítés a Granatának, Quagliarella találta meg Darmiant, aki elsőre rosszul vette át a labdát, de utolérte azt, és Buffon mellett a hálóba passzolt.

Az 52. percben újabb Pirlo szabadrúgás borzolta a kedélyeket, ezúttal viszont csak a kapufát találta el a Maestro. 5 perccel később El Kaddouri indította Darmiant, aki visszaadta az első gólnál kapott kölcsönt Quagliarellának, az olasz csatár csak közelről a kapuba passzolt. Ezzel a szezonban az összes volt csapatának gólt lőtt (Juventus, Napoli, Sampdoria, Fiorentina, Udinese). A szerencse egyértelműen nem állt a Zebrák mellett, Matri fejese csattant a hosszú oldali kapufán. Martinez utána a kapuba talált, de ezt les címén teljesen jogosan érvénytelenítették. Matri lecsúszott beadása megint a kapufát találta el, Pepe pedig nem tudta bekotorni a kipattanót. 20 év után ezzel először nyert torinói derbit a Granata.

http://www.dailymotion.com/video/x2o1tpe_torino-vs-juventus-2-1-all-goals-highlights-26-04-2015_sport

Hellas Verona – Sassuolo: 3-2
G: Gomez (30.), Toni (63., 71.) ill. Moras (ög. 35.), Floro Flores (89.)
Kiállítva: Rafael (18.)

A 18. percben a kapus, Rafael Berardi elől igyekezett tisztázni, de nem realizálta, hogy a tizenhatoson kívül ért hozzá kézzel a labdához, így tíz emberre fogyatkozott a hazai együttes. Ennek ellenére a veronaiak szereztek vezetést, Gomez Taleb csippentette át a labdát a kifutó Consigli fölött. Az egyenlítés hamar jött, a Zaza elől menteni igyekvő Moras talált a saját kapujába. Toni egy kipattanóból újra előnyhöz juttatta a Hellast, majd két védőt is átjátszva helyezett a kapuba. A hajrában Missiroli beadását lőtte be Floro Flores, ez azonban túl kevés volt és túl későn jött.

Parma – Palermo: 1-0
G: Nocerino (bün. 22.)

A Parma ezzel a győzelemmel még matematikailag nem esett ki, de a csőd szélén vannak, nem tudni, hogy mi lesz a sorsuk. Mindenesetre egy Nocerino büntetővel felülmúlták az újonc Palermót, így szépen gyűjtögetik a pontokat.

Tereh Balázs