Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy venezuelai modell üzenete a Real Madrid elnökének

Nagy a felhajtás Javier Hernández, avagy művésznevén Chicharito körül. A mexikói támadó továbblőtte a Real Madridot a Bajnokok Ligájában, majd hétvégén a Celta Vigo ellen egy duplával segítette győzelemhez csapatát, így ordas része van abban, hogy a legrangosabb kupában és a bajnokságban is áll még csapata. Ki lehet jelenteni, hogy “Borsócska” megragadta az előtte adódó lehetőséget, sorsa azonban még a levegőben lóg. Florentino Perez a madridi klub elnöke videóüzenetet is kapott, Jeinny Lizarazo, a venezuelai modell kedvence Chicharito megvásárlása mellett érvelt. 

11164621_886257111441290_3776117807157796918_o

A 32 esztendős modell, akiről köztudott, hogy fanatikus Real Madrid szurkoló egyszerűen imádja Chicharito játékát, s annak érdekében, hogy jövőre is kedvenc csapatának mezében láthassa a mexikóit megszólította a Real Madrid elnökét. A videót sajnos nem láttuk, ám nehezen tudjuk elképzelni, ahogyan szakmailag érvel a modell Chicharito maradása mellett. Állítólag megjegyezte, hogy a 10 és 20 millió közötti összeg, amit le kellene tenni az asztalra megéri, főként ha azt nézzük, hogy llarra és Lucas Silva mennyit ért a klubnak. Jeinny Lizarazo mindenesetre bátorkodott megtenni ezt a lépést, ami lássuk be marketing szempontból sem utolsó a számára, hiszen fél napig most róla susmog a sportvilág.

Chicharito hírek: Van Gaal a Manchester United menedzsere éles, már-már sértő szavakkal erősítette meg, hogy nem véletlenül adták kölcsön a mexikóit, így ő a továbbiakban sem számít rá, mondván, kifizetik vihetik. Aztán nemrég napvilágot látott olyan hír, mely szerint a Real Madrid három napon belül döntést hoz, ezt később cáfolat érte és arról lehetett hallani, hogy megvárják a kölcsönszerződés lejártát, idejük van, ugyanis az opciós jog és a piaci ár, amiért megszerezhetik igazából nem különbözik…

Chicharito addig is tovább bizonyíthat, a Real Madridra ugyanis hét közben is bajnoki meccs vár.

maxresdefault (1)

la-venezolana-jeinny-lizarazo

Őszi Ádám