Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man United: Van Persie álláspontot foglalt

Nagy kérdőjel övezi Robin van Persie jövőjét, a Manchester United támadójának sorsa rövid időn belül eldőlhet. Old Trafford vagy az új ismeretlen!? – A támadó már letette a voksát… 

article-2247102-166DE034000005DC-558_634x372

A 31 esztendős holland támadó 2012 nyarán 31 millió euró ellenében váltott klubbot, fordított hátat Arsene Wengernek és választotta a riválist a Manchester Unitedet. Gyorsan beilleszkedett, hamar közönség kedvenccé vált, idén azonban már megkopott fényében “tündököl”, produktuma messze elmaradt a korábbitól, Van Gaal pedig  kinyilatkozta, hogy nem feltétlenül számít honfitársára, amennyiben van rá mód új és hosszútávú megoldást keresne. Bár még csak 31 esztendős Van Perise, fiatalabb már nem lesz, s nem mindenki tudja 36-38 esztendős koráig művelni a labdarúgást a kellő és megfelelő szinten.

Eddig a támadó távozásáról lehetett hallani és arról, hogy nem tölti ki szerződését, most azonban a Daily Mail arról ír, hogy maga a játékos letette a voksát, s amennyiben kellő játéklehetőséget fog kapni a következő szezonban, szívesen maradna az Old Traffordon azt is elfogadva, hogy nem ő az első számú csatár.

Ami az esetleges távozást illeti, kérőből természetesen nincsen hiány, s még most jó summára tehet szert a United, amennyiben túlad rajta. Szerződése 2016 nyaráig érvényes, így a télen már csak aprópénzt láthatnak utána, míg egy szezon múlva szabadúszóvá válhatna.

Őszi Ádám