Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pirlo nem bánja, hogy kihagyta a Realt

A Juventus veterán középpályása, Andrea Pirlo korábban hosszú-hosszú, és sikeres éveket töltött az AC Milanban is, ám már akkor, sőt azóta már tavaly is pletykák szóltak arról, hogy a Real Madridnál szívesen látnák őt.

Forrás: skysports.com

Forrás: skysports.com

A 35 esztendős világbajnok egyelőre nem hagyta el még a Serie A-t, és ha ez meg is történik majd egyszer, a célállomás már akkor sem valószínű, hogy a Real Madrid lesz. A tapasztalt karmester a kihagyott lehetőség ellenére is elégedetten néz vissza a múltra, és azt sem bánja, hogy a két gárda Bajnokok Ligája párharcában, a döntőbejutásra kevésbé esélyes felet erősíti.

Bár hivatalosan eddig soha nem került megerősítésre, de Pirlo saját elmondása szerint volt már csábításnak kitéve, a madridiaknak köszönhetően, mégpedig honfitársa, Fabio Capello jóvoltából:
„Capello hívott 2006-ban. A Milan akkor problémái voltak a Calciopoli botrány miatt, és az üzlet már majdnem kész volt. De aztán minden helyre jött, és meghosszabbítottuk a szerződésem. Hogy sajnálom-e? Nem, a következő szezonban megnyertük a Bajnokok Ligáját, az AC Milannal. Most pedig Ancelotti olyan nekem, mint egy apa. Mi sok évet töltöttünk együtt. Megváltoztatta a szerepem, a pályán. Leírhatatlan időket éltem meg vele.” – beszélt a mostani ellenfél edzőről, a kanadai favágókra külsőleg emlékeztető középpályás.

Balogh József