Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Borús Middlesbrough, avagy megvan a harmadik feljutó!

Idén is, mint minden alkalommal a Wembley adott otthont a Championship Play Off Fináléjának, avagy annak a mérkőzésnek, mely a harmadik feljutó kilétéről dönt. Idén a Middlesbrough és a Norwich City csapott össze, utóbbi nagyon hamar lerendezte a párharcot, elég volt egy három perces rövidzárlat. 

10405378_860872533986056_8739323572817550438_n

Middlesbrough – Norwich City 0-2 (0-2)
G:
  ill. Jerome (12.), Redmond (15.)

Három perc, nem több, ennyi ideig volt rövidzárlat alatt a Middlesbrough labdarúgócsapata, mely ezzel elrontotta az egész 2014-2015-ös produktumát, avagy a Norwich City váltott jegyet a Premier Leaguebe. A 12. percben Jerome gólja révén ugrott talpra a csekélynek abszolút nem mondható zöld-sárga szurkolótábor, s valószínűleg ők sem gondolták, hogy csapatuk negyedóra elteltével 2-0-ra fog vezetni, pedig ez történt, a Kanárik vezető találatából nem tudott ocsúdni a Middlesbrough, így Redmond kísérletét követően Konstantopoulos másodszor is maga mögé nyúlhatott. A Norwich nagyon stabilnak bizonyult hátul, Bamfordéknak nem sikerült feltörni a reteszt, így Ruddy kapuja érintetlen maradt, s eldőlt, hogy a Bournemouth és a Watford mellett jövőre a Norwich City tér vissza a Premier Leaguebe.

A zöld-sárga szurkolóhad tehát készülhet a sztárcsapatok fogadására, jövőre ismételten roppant nívós csapatok fordulnak majd meg a Carrow Roadon, melyen Premier League meccset legutóbb 2014.05.11-én rendeztek, akkor az Arsenal volt a Kanárik ellenfele. Ebből pedig az is kiderült, hogy a Norwich egy esztendő után egyből visszajutott a legjobbak közé.

Ami pedig a Premier League kiesőit illeti, a Burney és a QPR után a Hull City lett a harmadik kieső, előbbi kettő újoncként szerepelt az idei szezonban, s nem sikerült megőrizniük élvonalbéli tagságukat.

Őszi Ádám