Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videoton: Az edző is elhagyja a széteső bajnokot

Nagy a baj a Videoton háza táján! Bajnokságot nyert a csapat, indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében, ám, hogy kik vívják majd meg a szóban forgó párharcokat és ki irányítja a székesfehérvári csapatot, azt nem tudni. Úgy fest, minden kártyavárként omlik össze, az esettel a nívós goal.com is foglalkozik. 

109618_joan_carrillo

Nagyon sok a kérdőjel, egy csapatra való játékos jövője homályos, úgy fest, hogy a Videoton labdarúgócsapata teljesen szétesik, átszerveződhet a következő szezonra. Juan Calatayud a csapat kapuvédője már korábban közölte, s nyílt levelében meg is indokolta, miért nem marad a klubnál. Az volt az első röpke hír, azóta pedig mondhatni lavina követi a megnyilvánulást. Avagy pénzügyileg a bajnok nem tudja felvenni a versenyt, nem tudja megfizetni a játékosok elvárását. Sok a lejáró szerződés, az idei produktum pedig egytől egyig minden kulcsjátékos számára jó ajánlólevél. Így a távozók között lehet Sándor György, Arturo Alvarez, Stopira és Felipe Oliveira. Utóbbi esetében ciprusi érdeklődésről is hallhattunk már, ám hivatalos transzfer egyik játékos esetében sem látott még napvilágot.

Juhász Roland is távozhat, s nem kizárt, hogy újfent légiósnak áll, míg Nemanja Nikolics távozása biztos, francia ás német kérője is van a válogatott csatárnak, ám könnyen lehet, hogy a lengyel Legia Warszawa lesz a befutó.

A legfrissebb hírek szerint pedig a sikeredző  Joan Carillo is elhagyhatja a süllyedő hajót, karrierjének következő állomása a horvát Hajduk Split lehet. A goal.com cikke itt megemlíti, hogy a magyarországi 180 ezer eurós éves fizetés déli szomszédunknál 250 ezerre nőhet.

Őszi Ádám