Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benitez őrült ötlete: rá épüljön az új Real?

Ancelotti nem folytatja a Real Madrid kispadján, miután Florentino Perez elnök váltásra szánta el magát: a hírek szerint Rafa Benitez érkezik majd, akinek már elképzelései is vannak.

promo230718654

A spanyol sajtó szerint nagyjából 99% az esélye Benitez érkezésének, ami sok madridi érzelmű szurkolót elszomorít, de a spanyol szakember tele van ötletekkel. Benitez nagy Real drukker hírében áll, és a Mirror szerint Pereznek már el is mondta elképzeléseit az általa megálmodott Real Madridról.

A brit lap szerint kulcsszerep hárulna Gareth Bale-re. A waleszi játékos szörnyű szezonon van túl, sérülések, gyenge forma, nulla motiváltság – ezek a legfőbb jellemzők. Az első évében még jól ment neki, idén viszont kiábrándító volt amit bemutatott – több helyen is arról cikkeztek, hogy visszatér a Premier League-be.

Ám, ha Benitez érkezik. és tényleg komolyan számít Bale-re, akkor az meghozhatja a kedvét. A Mirror még azt is írja ezzel kapcsolatban, hogy Bale mint főtámadó kapna lehetőséget – a csatársor közepén, összhangban Ronaldóval. Hogy mi fogta meg Benitezt Bale játékában idén azt nem tudni, de mindenképpen érdekes az elképzelés – talán már nyár végén meg is csodálhatjuk majd az eredményt.

Barannyai Balázs