Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar hálóőr Liverpoolban!? – sajtóhír

Az angol The Sun szerdai számában bombameglepetésről ír, avagy a nívós lap úgy tudja, a Liverpool labdarúgócsapata felvette a kapocslatot Bogdán Ádámmal, s elképzelhető, hogy a magyar válogatott kapuvédő lesz Mignolet utódja, vetélytársa.

01_26214850_3285ec_2356842a

A szezon során több ízben is olvashattunk róla, hogy Brendan Rodgers a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője nem elégedett belga hálóőrével, így vetélytársat, utódot keres. Nem mindegy, hogy vetélytársról, vagy utódról beszélünk, ezzel minden bizonnyal Ádám is tisztában van. El kell döntenie, hogy miként szeretné folytatni karrierjét, egy nagy csapatnál másodhegedűsként, vagy első számú hálóőrként valahol. Természetesen ez tárgyalási szempont, azonban óvatosnak kell lenni, hiszen egy kapuvédő könnyen beleeshet a “csapdába”.

A Liverpool gólvonalát tehát idén a 27 esztendős Simon Mignolet védte, míg mögötte a 33 éves Brad Jones foglal helyet a padon. A szintén 27 esztendős Bodgán Ádám a Bolton Wanderers alkalmazásában áll, ám a felek közti szerződés lejár, s úgy fest, hogy nem lesz hosszabbítás, annak ellenére, hogy a klub szeretne új kontraktust.

A magyar válogatott kapuvédő tehát szabadúszóvá válik, így szabadon egyezkedhet kérőivel, akik közt állítólag meg nem nevezett német klub is van, illetve a Championshipben szereplő korábbi kétszeres BEK-győztes Nottingham Forrest.

Őszi Ádám