Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United szűkítette csatárjelöltjei listáját

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk a Manchester United a nyáron mindenképpen szeretne csatárt igazolni. Lehetséges érkezők között rengeteg név felmerült, azonban szűkülni látszik a lista.

Forrás:imgarcade.com Benzema lehet az egyik befutó van Gaalnál.

Forrás:imgarcade.com
Benzema lehet az egyik befutó van Gaalnál.

Louis van Gaal a “Vörös Ördögök” mestere mindössze 3 fősre szűkítette azt a listát amin a kiszemelt csatárok találhatóak. A hírek szerint a Real Madrid csatára Karim Benzema, a PSG támadója Edinson Cavani valamint a Tottenham és Anglia új üdvöskéje Harry Kane található már “csak” a névsorban.

A Manchesternek azért is égető a csatárkérdés, mivel a napokban az is eldőlt, hogy a kolumbiai Radamel Falcaoval a klub nem hosszabbítja meg a kölcsön szerződését, valamint van Gaal honfitársának, Robin van Persienek az eladásától sem zárkózik el a klub. Eme két támadó távozásával elég szűken lennének elől.

A kiszemelt játékosok közül Benzema és Cavani a legkönnyebben elérhető, azonban az idei évben már bizonyított Harry Kane leigazolása nagyon komplikált, ugyanis a fiatal angolhoz ragaszkodik a Tottenham Hotspurs csapata.

Herczeg Zsolt