Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elképesztő történelmi újítás a FIFA 16-ban!

Hihetetlen, és már régóta várt megújulással robban be ősszel a boltok polcaira, a FIFA 16. A játéksorozat idei kiadásában ugyanis tizenkét női labdarúgó válogatott is szerepelni fog.

www.polygon.com

www.polygon.com

A női foci szerelmesei a levegőbe csapathatnak örömükben, ugyanis októbertől átvehetik az irányítást a világ legjobb hölgyjátékosai felett, a FIFA következő kiadásában. Információink szerint azonban le kell mondanunk olyan finomságokról, mint a női-férfi párharcok, így sajnos nem lesz lehetőség bebizonyítani szemtől szemben, hogy a német válogatott Marozsán Dzsenifer jobb játékos, mint Cristiano Ronaldo.

Persze mindennek ellenére remek mókát biztosítanak majd a lányok, akiket az alábbi válogatott csapatok fognak majd reprezentálni: Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, Svédország és az USA. Sajnos joggal reklamálhatunk, a világbajnoki címvédő japánokat nem irányíthatjuk majd kontrollerünkkel.

Az alábbi teaser traileren több csillaggal is találkozhatunk, mint például Abby Wambach (USA), Sidney Leroux (USA), Kosovare Asslani (Svédország), vagy éppen napjaink egyik legnagyobb amerikai kedvence, Alex Morgan. A szemfülesek egyébként 0:50-nél kiszúrhatják Marozsánt is, a német válogatott 10-es mezében.

Balogh József