Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MTK: Garami Józsefet házon belül pótolják ha távozik

Érdekes hír látott napvilágot minap az MTK-nál. A kék-fehérek vélhetően leköszönő mesteredzője, Garami József utódját megnevezték, jól ismerjük.

A jövőben más feladatot láthat el Garami József az MTK-nál. - fotó: hatharom.com

A jövőben más feladatot láthat el Garami József az MTK-nál. – fotó: hatharom.com

Az élvonalbeli edzők között a legrutinosabb, és egyben legsikeresebb a hetvenöt éves Garami József. A bajnokság előtt hosszabbítottak vele szerződést, és abban nem szerepel lejárati dátum. Korábban Domonyai László klubigazgató úgy fogalmazott, a rutinos mester addig marad, amíg jól érzi magát a kispadon, és akár azon is túl. Most eljött az a pillanat, amikor újfent felerősödtek azok a hangok, melyek szerint Garami József a bajnokság után visszavonul az edzősködéstől. A kék-fehérek ugyanakkor nem aggódnak a pótlás miatt, mert házon belül oldanák meg a megüresedő kispad problémáját, illetve Garami Józsefnek más szerepkört biztosítanak a klubnál. Az utódjelöltek között korábban Pölöskei Gábor és Theodorou Vaszilisz neve vetődött fel, míg az elmúlt napokban László Csaba neve került reflektorfénybe ezzel kapcsolatban. Utóbbi jelenleg nemzetközi játékosmegfigyelőként dolgozik a klubnál. Korábban megfordult a Ferencváros, a skót Hearts kispadján is, míg szövetségi kapitányként Ugandában és Litvániában dolgozott.

Közleményben reagált az MTK

„Az elmúlt napokban találgatások jelentek meg az MTK Budapest labdarúgócsapata szakmai igazgatójának személyével, illetve az együttesünk lehetséges, új szerzeményeivel, valamint a távozó játékosok személyével kapcsolatban. Klubunk, ahogy korábban, úgy most sem kíván a találgatásokkal foglalkozni. A következő szezont érintően az MTK Budapest – a bajnokság befejezése után néhány nappal – sajtótájékoztatót tart, melyen minden kérdésről tájékoztatást ad.” – tájékoztatott az MTK.

Gavalovits Sándor