Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy pofonba szaladt bele a Glasgow Rangers! – Oda a feljutás?

A szurkolók világszerte nagyon várják a pár esztendeje becsődölő Glasgow Rangers labdarúgócsapatának visszajutását a skót élvonalba. A csapat szépen menetelt a negyedik vonalból felfelé, ezidáig minden szezonban osztályt lépett, ám úgy fest, az élvonal kapuja előtt megtorpan a csapat, mely hatalmas pofont kapott az osztályozó döntő odavágóján hazai környezetben. 

11137177_989512017734220_8815348277524796896_n

Glasgow Rangers – Motherwell 1-3 (0-2)
G:
 McGregor (82.) ill. Erwin (27.), McManus (40.), Ainsworth (47.)

Nehéz hetek vannak a Rangers labdarúgóinak háta mögött, míg a Motherwell az osztályozó párharc fináléjára készülhetett, addig a Rangers két csapaton is keresztül verekedte magát egy oda-visszavágós párharc során. Előbb a Queen of South, majd a Hibernian is “behódolt”, ám könnyen lehet, hogy a Motherwell már nagy falat lesz, s újabb esztendőt kell az együttesnek a másodosztályban töltenie.

Rémálomszerűre sikeredett a hazai meccs, avagy a vendégeknek gyakorlatilag minden bejött, így hathatós hátrányba került a Rangers, melynek irháját McGregor mentette 0-3-nál egy szépítő találattal. Nagy fordításra van tehát szükség ahhoz, hogy a Rangers kivívja az élvonalbéli tagságot, s újra legyenek ősi derbik a Celtic ellen.

A döntő visszavágóját vasárnap délután rendezik a Motherwell otthonában.

Őszi Ádám