Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Berlusconi marasztalja Mexés-éket

Az elmúlt napokban komoly aktivitást mutatott az átigazolási piacon az AC Milan együttese. Azonban állítólag a milánóiak nevéhez nem csak neves érkezők, de távozók is köthetők.

Kép: Foto Spada - LaPresse

Kép: Foto Spada – LaPresse

Nemrég vált véglegesség többek között Carlos Bacca, Andrea Bertolacci, és Luiz Adriano szerződtetése, máris újabb változás várható a Milan keretében. A lejárt szerződésű, és pillanatnyilag hivatalosan klub nélküli státuszban lévő Philippe Mexés mellett állítólag Kejszuke Honda, és Christian Zapata is a távozás mezejére léphet. Sully Muntarit már elküldték, ám a különc ghánai középpályásért nem fognak könnyeket ejteni a San Siroban sem a játékos társak, sem a szurkolók, sem a vezetők.

És ha már vezetők: a Milan örökérvényű tulajdonos-elnök-mindenese, Silvio Berlusconi ma nyilatkozott, és szavaival a végtelenségig kifejezte lojalitását előbbi három játékos mellett, így nyugtatva a közvéleményt:
„Meg vagyok győződve arról, hogy megleszünk. Szeretem Mexés-t, és azt hiszem, hogy marad. Zapara szintén „Rossoneri” lesz a következő szezonban is. Honda tökéletesen beleillik a Milan terveibe, és Ő egy nagyszerű játékos, és nagyszerű ember is.” – mondta, az egykori olasz miniszterelnök.

Balogh József