Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Di Maria újabb bajnokságban próbálhatja ki magát

Angel Di Maria jelenleg a Copa Americán vitézkedik, de sorsa attól még nem dőlt el – folyamatosan érdeklődnek iránta, nem kizárt, hogy elhagyja Manchestert a nyáron.

Kép: www.ibitimes.co.uk

Kép: www.ibitimes.co.uk

Úgy tűnik Manchesterben kidobtak egy valag pénzt az ablakon, hiszen Angel Di Maria nem tud a csapat hasznára válni. Képességei felől senkinek sem merülhetnek fel kétségei, de valamiért mégsem érzi jól magát a Unitednél, nem fekszik neki Anglia.

Érdeklődőből minden esetben nincs hiány, de van, akiről most derül ki: mégsem szeretné megszerezni az argentin játékost. A Talksport idézte Pep Guardiola szavait, miszerint ő remek játékosnak tartja Di Mariát, mégis egyértelmű nemmel felelt arra a kérdésre, hogy szeretnék-e megszerezni őt.

A spanyol szakember egyébként még megemlítette a mostani őrült átigazolási összegeket is – lehet, hogy épp ezért nem mozdulnak rá Di Mariára. Egyébként ha a topklubokat nézzük, akkor messze a Bayern tűnik a leghaloványabbnak az átigazolási piacon – a Bayern kapcsán nagyon kevés játékos megszerzése vetődik fel manapság.

De vissza Di Mariához, aki ezek szerint nem Németországban folytatja, vannak viszont más lehetőségei: a PSG nagyon régóta szeretné megszerezni őt, hozzájuk pedig csatlakozott a Juventus is, akik szintén szeretnének erősíteni a keretükön.

Baranyai Balázs