Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Iniesta már várja Pogbaékat!

Az FC Barcelona középpályása, Andrés Iniesta nem álszenteskedett, és elárulta, hogy bizony nagyon örülne a sokat emlegetett duó, Paul Pogba, és Arda Turan leigazolásának.

www.eurosport.com

www.eurosport.com

Bár a hírek szerint a Barca már be is fejezte ténykedését az átigazolási piacon, mégis meg lennénk lepődve, ha erre a nyárra végleg letettek volna Pogba, és/vagy Turan megszerzéséről.

Állítólag a Juventus már egy 80 millió euróról szóló ajánlatot is visszautasított, amit a „gránátvörös-kékek” küldtek, a francia középpályásért. Miközben a klub jelenlegi elnöke úgy kampányol újraválasztásáért, hogy az Atlético játékmestere, Arda Turan az ütőkártyája.

Bár a két játékos egy idejű megszerzése hatalmas konkurencia harcot nyitna a Barca középpályáján, a tapasztalt Iniesta mindkettejük érkezését üdvözölné:
„Pogba egy olyan játékos, akit minden nagy csapat meg akar szerezni. Ő egy fiatal srác, de tehetséges, és erőt adhat a legjobb csapatoknak. Ha hozzánk jön, és velünk lesz, majd szépen fogjuk fogadni. Arda egy nagyszerű játékos, nagy tehetség, nagyon minőségi. Ha ide igazol, üdvözölni kell, mint bármely más csapattársunkat.” – elmélkedett a világ-, és Európa bajnok csillag, a lehetséges igazolásokról.

Balogh József