Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Parádézó Stuttgart, blamázó Leverkusen

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) csapatai már javában készülnek a 2015/2016-os szezonra, az augusztus közepi rajtra. Zajlanak az edzések, játékosok érkeznek és távoznak, épül az új szezon új csapata mindenütt. Mostanra pedig a felkészülési mérkőzések sora is elkezdődött. 

ImTgKWb

Mindig kihangsúlyozzuk, és most is így tesszük, ezen eredmények nem mérvadóak, a felkészülést szolgálják és az eredmény a csapatok számára másodlagos.

A Leverkusen harmadosztályú német ellenfelétől kapott ki, míg a Stuttgart a cseh bajnok és Bajnokok Ligája selejtezőre készülő Plzen kapujában helyezett el egy hatost Harnik vezérletével. A Hannover lengyel csapattal mérkőzött, s játszott döntetlent, a felek pedig a büntetőket is gyakorolták az eredmény tükrében. Nem csupán vasárnap játszottak felkészülési mérkőzéseket a Bundesliga csapatok, nézzük, hogy milyen eredmények születtek pénteken és szombaton.

Vasárnapi eredmények:
Sonnenhof (III.) – Leverkusen 1-0
VfB Stuttgart – Plzen 6-3
Lechia Gdansk – Hannover 1-1 / büntetőkkel 2-4

Szombati eredmények:
Koblenz (IV.) – Mönchengladbach 0-2
MSV Neuruppin (V.) – Werder Bremen 0-11
Burghausen (IV.)  – Ingolstadt 1-3
AS Monaco – Hannover 0-1

Pénteki eredmények:
Rhede (V.) – Borussia Dortmund 0-5

A felkészülési mérkőzések hosszú sora az előttünk álló héten is folytatódik majd, részletes beszámolókkal jövünk, érdemes a FociClub.hu-val tartani.

Őszi Ádám