Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roberto Carlos aláírt új klubjához

Edzőként ezidáig nem túl fényes Roberto Carlos karrierje, az utóbbi hónapokban pedig igen csapongónak mondható a brazil legenda élete. Most azonban pihenhet egy keveset, s elkezdheti építeni a Delhi Dynamos csapatát az  indiai Szuperliga második kiírására, mely októberben kezdődik. 

Antalyaspor v Sivasspor - Turkey Super Lig

A Real Madrid korábbi játékosa előbb az Anzhi játékosesője volt, majd vezetőedzőként irányította a Sivasspor, majd pedig a szintén török Akhisar Belediyespor együttesét. A török kaland a szezon végeztével befejeződött, a 42 esztendős szakember pedig megegyezett a katari al-Arabival, ám a történet kispadon töltött mérkőzés nélkül ért véget, valamiben nem tudtak megegyezni a felek.

A Delhi Dynamos hivatalosan is bejelentette, hogy Roberto Carlos lesz a csapat új vezetőedzője a második szezonban. Tavaly Del Piero volt a csapat jelképe játékosként, ám a rájátszásba ben siekrült bejutni, a csapat ötödik lett, s lemaradt az elődöntőkről.

A liga október 3-án kezdődik majd, Roberto Carlosnak addigra kell összeraknia egy ütőképes csapatot indiai játékosokból és európai veteránokból.

Őszi Ádám