Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Xavi a Real Madridot kritizálja

Xavi az elmúlt időszakban elég mozgalmas napokat él meg, lévén munkahelye Barcelonából átkerült Katarba. Az ok nagyon egyszerű: a világ-, és Európa bajnok középpályás ugyanis karrierje utolsó éveire elhagyta a Barcát, az Al-Szadd kedvéért.

Xavi

Xavi érezte, hogy hiába szeretne még a pályán alkotni, erre az FC Barcelona csapatában egyre kevesebb az esélye, lévén a fiatal friss titánok összességében már többet tudnak mutatni nála. Megértették Xavi akaratát a katalán sztárklub vezetői is, így teljesen emberségesen bántak már az előző idényben is legendájukkal, aki a mostani nyáron viharmentesen távozhatott.

Xavival ellentétben már sokkal csúnyább lett Iker Casillas szakítása, a Real Madriddal. A veterán portás ugyanis most már méltatlan módon, évek óta hadakozni kényszerült hol a „Királyiak” vezetőivel, hol a szurkolókkal, hol a médiával.

Xavi a minap nyilatkozott egykori válogatott kollégája esetéről, illetve nem tudta kikerülni, hogy ne kérdezzenek rá tőle, a szokásos ki a jobb kérdésre:
„Iker a baráton, és az egyik legnagyobb alakja ennek a sportnak. Csalódott vagyok azért, ahogyan elhagyta a Real Madridot, mert ő jobbat érdemelt volna. Cristiano egy nagyszerű jázékos, de Messi a legjobb játékos a történelemben.” – mondta a tapasztalt középpályás, az Al-Szadd hivatalos honlapjának.

Balogh József