Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabított az Arsenal két csillaga!

Véget értek a találgatások, és ami eddig is valószínűnek tűnt, az immáron hivatalos formát öltött. 

Kép forrása: arsenal.com  Wenger megnyugodhat: együtt marad a nagy hármas!

Kép forrása: arsenal.com
Wenger megnyugodhat: együtt marad a nagy hármas!

Megnyugodhatnak a londoni Arsenal drukkerei, a csapat két válogatott sztárja, az angol Theo Walcott, és a spanyol Santi Cazorla is aláírta új szerződését az “Ágyúsokkal”. A 40-szeres angol válogatott szélső 4 évvel toldotta meg szerződését, így 2020 nyaráig maradhat Londonban nem mellékesen heti 100 ezer fontos fizetését 140 ezerre emelték, míg Cazorla két újabb évre írt alá, így 2019 nyarán jár majd le a kontraktusa. Arséne Wenger menedzser természetesen örült két játékosa döntésének:

“Nagyon örülünk, hogy Theo és Santi meghosszabbították a szerződésüket. Mindketten kiváló játékosok, és nagyon fontos szerepük van a csapatban. Mindketten nagy tapasztalattal bírnak a pályán, és nagyon népszerűek is. Nagyon elégedettek vagyunk most, mert a megújított szerződésük stabilitást adhat évekre a csapatnak a pályán.” 

Fontos kérdés dőlt el az Arsenal javára két nappal az idény első tétmeccse előtt. Így Wenger és csapata is nyugodtan készülhet a Chelsea elleni angol szuperkupa, a Charity Shield meccsére. Az új szerződés már megvan, de lesz-e új serleg a vitrinben idénykezdetnek?

Demmel László