Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Sérülés után a védő, hosszabbított a kapus – friss hírek

Kétséges Juhász játéka, Dibusz hosszabbított, Halmosi visszatérhet.

2018-ig biztosan marad Dibusz Dénes a Fradiban. - fotó: fradi.hu

2018-ig biztosan marad Dibusz Dénes a Fradiban. – fotó: fradi.hu

Ferencváros. Nagy lépést tett a Fradi, miután sikerült megtartania Dibusz Dénest, aki 2018-ig szerződést hosszabbított. A válogatott kapus az elmúlt hetekben főszereplője volt az átigazolási híreknek. Többek között a Hertha élénk érdeklődése volt fókuszban, ám a berlinieknél négyen is eséllyel pályáznak a kerettagságra, így Dibusz váltásához egy cerberusnak minimum távoznia kellett volna Dárdai Pál együttesétől. Ugyanakkor a távozó David Mateost válogatott védővel pótolhatja a Fradi. Sajtóhírek szerint Pintér Ádám a kiszemelt. A bekk az MTK színeiben mutatkozott be az élvonalban, megfordult Spanyolországban, Oroszországban, Görögországban is. Ugyanakkor jó hír a zöld-fehéreknek, hogy Cristian Ramírez a hétvégén visszatérhet, mert elkezdte az edzéseket. Mint ismeretes a balhátvéd a Zeljeznicar elleni El-párharc odavágóján sérült meg.

Videoton. Súlyosnak súlyos sérülést szenvedett Juhász Roland a BATE elleni BL-selejtezőn, ám szerencsére jó híreket kapott, merthogy nem kell műteni, így csak pihentetni kell a térdét, ezzel együtt kérdéses a játéka a románok elleni presztízs-meccsen.

Haladás. Ha maszkban is, de játékra kész a vasiak csapatkapitánya, Halmosi Péter. A szélső még az első fordulóban szenvedett járomcsonttörést, és előzetesen négy-hat hetet jósoltak neki, amit ki kell hagynia, nos, a válogatott játékos mindössze tizennégy nap után visszatérhet. Már csak Mészöly Gézán múlik, berakja-e a csapatba.

Gavalovits Sándor