Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolásfigyelő: Növelte a tétet az FC Barcelona

Miközben a katalán sajtó Coutinho, a német pedig De Bruyne érkezéséről ír, a Marca újabb információkat szállított a Gerson-ságáról. Az ifjú brazil tehetség még mindig a Fluminense játékosa, nevelőklubja pedig már dörzsöli a tenyerét. 

484949_484949_gerson_fluminense

A 18 esztendős támadó középpályás az Atletico Madrid és az AS Roma célkeresztjében is benne van, s az olasz klub úgy fest, hogy nagyon meg szeretné szerezni Gersont, ugyanis belement a licitháborúba. A “Matracosok” úgy fest, hogy kiszálltak, nem kívánnak, vagy éppen nem tudnak akkora pénzeket mozgósítani ezen transzferre, melynél a két rivális tart.

Gerosn piaci ára 6 millió euró, s legelőször, amikor szóba hozták a katalánokkal 3 millió eurós ajánlatról, vételárról szólt a fáma, ám azóta ez jócskán felsrófolódott. Nem tudhatjuk, hogy milyen lépcsőfokokat jártak meg a csapatok, azonban nemrégiben az AS Roma állítólag tett egy 16 millió eurós ajánlatot, melyre gyorsan kellett reagálni. A Barca nem engedte el Gerson kezét, s emelte a tétet. Jelenleg úgy fest, hogy 18 millió eurón áll a licitháború. Kíváncsian várjuk az újabb híreket, illetve már furdalja az oldalunkat a transzfer végkimenetele is.

Őszi Ádám