Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Audi-kupa: A Real könnyedén elintézte a Spurst – videóval

A Real Madridnak elég volt néhány percnyi jó játék, hogy eltakarítsa a felkészülési torna döntője felé vezető útjából a Tottenhamet, akik majd a harmadik helyért játszhatnak a Bayern München – Milan meccs vesztesével. 

Bale nagyot küzdött, végül gólt rúgott volt csapatának - Forrás: facebook.com

Bale nagyot küzdött, végül gólt rúgott volt csapatának – Forrás: facebook.com

Real Madrid – Tottenham Hotspur: 2-0 (1-0)
G: James (36.), Bale (79.)
Real: Casilla – Danilo, Ramos (Nacho 68.), Varane, Marcelo (Arbeloa 59.) – Kroos (Vázquez 46.), Modric (Illaramendi 60.) – Isco (Asensio 68.), James (Casemiro 46.), Bale (Mayoral 82.) – Jesé (Cheryshev 60.)
Spurs: Vorm – Walker, Alderweireld, Wimmer (Vertonghen 46.), Rose – Dier (Bentaleb 46.), Alli (Winks 69.) – Lamela (Chadli 46.), Eriksen (Carroll 69.), Dembélé – Kane (Oyoo 86.)

Az angolok a 3. percben óriási lehetőséget puskáztak el, Walker száguldott el remekül a jobb oldalon, majd centerezett Lamelának, aki az ötösről fölé bombázott. A 6. percben nagyon közel járt a Real a vezetés megszerzéséhez, Jesé lépett ki Wimmer mellett és találta telibe a keresztlécet jó 18 méterről, gyönyörű gól lett volna. Ezt egy újabb pofás madridi támadás követte, Marcelo tette ki Jesének, akit ezúttal Vorm akadályozott meg a gólszerzésben egy nagyon szép védéssel. A 13. percben újabb Spurs helyzetet jegyezhettünk fel, Eriksen cikázott a védők között, majd tüzelt, de Casilla a helyén volt és lábbal védeni tudott. A csapatok ezután nem nagyon tudtak fogást találni a másikon, következőleg Bale fejelt centikkel mellé egy szabadrúgást fél órányi játék elteltével. A 35. percben Vorm egy elképesztő bravúrral tartotta a 0-0-ás állást, Modric távoli bombája megpattant Wimmeren, viszont a kapus még vissza tudott vetődni és a gólvonalról kipiszkálta a labdát. Szegény holland nem tudta, hogy csak egy perccel ódázta el csapata végzetét, ugyanis Isco beadása őrizetlenül találta Jamest, aki könnyedén a kapuba bólintott, 1-0. A félidő végéig más érdemleges nem történt, jöhetett a szünet.

A második játékrész sajnos messze elmaradt az elsőtől. Alábbhagyott az iram, egyik együttes sem tudott komoly lehetőséget kialakítani, Eriksennek volt egy távoli lövése, ami magasan fölé szállt, valamint Vázquez lecsúszott beadása okozott némi riadalmat, azonban a kapuk nem forogtak különösebb veszélyben. A 79. percben aztán egy védelmi hibát kihasznált az egykori Spurs játékos, Bale. Egy eladott labdára lecsapott az ellenfél térfelén, belépett a két középhátvéd közé, majd jó 25 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, kiváló lövés volt. Más fontos esemény nem volt, a 20:45-kor kezdődő Bayern – Milan meccs fogja eldönteni, hogy ki lesz kinek az ellenfele holnap.

https://www.youtube.com/watch?v=eXuE1aPWjDM

Tereh Balázs