Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ex-Barca játékossal erősödhet Németh Krisztián klubja

Napokon belül új játékos érkezhet a Sporting Kansas City labdarúgócsapatához, legalábbis erről cikkez az amerikai sajtó. Fiatal, mindössze 21 esztendős labdarúgó érkezhet katalán focisulival a háta mögött.  

quintilla-anoto-desde-los-once-metros-gol-que-valio-empate-1416081382404

Sokak számára bizonyára nem mond semmit Jordi Quintillá neve, a fiatal labdarúgó azonban a katalán érteletű szurkolók fejében ott van. A 21 esztendős, posztját tekintve támadó középpályás nap mint nap Messi és társai mozdulatait leshette, a Barca  utánpótlásában trenírozódott. Az első csapat keretét nem sikerült megostromolnia, a mögöttünk álló szezont így kölcsönben a francia Ajaccionál töltötte. Szerződése lejárt a katalánokkal, így jelen állás szerint szabadon igazolható. Úgy fest, hogy vonzó számára a tengerentúli kaland, s nem ragaszkodik az európai karrierhez, vagy szimplán úgy gondolja, hogy az MLS egy remek ugródeszka lehet számára.

A Sporting Knasas City bármelyik pillanatban bejelentheti a transzfert. ha pedig ugródeszka, nem ő lenne az első Barca nevelés, aki ezt az utat járja meg, 2012-ben Orio Rossel szerződött Kansasbe, s jó produktumát követően vissza is tért Európába, s azóta is a Sporting Lisabon keretét erősíti.

Őszi Ádám