Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: CR-mentes Real-henger!

A nyitófordulós vérszegény döntetlent követően máris eljött az újabb hétvége, és az új lehetőség a Real Madrid előtt, hogy kiköszörülje a Gijon elleni csorbát. Az áldozati bárány szerepében pedig a nyáron remekül erősítő Real Betis tetszelgett.

www.goal.com

www.goal.com

La Liga – 2. forduló
Real Madrid – Real Betis
Bár a tetszelgés szó aligha fejezi ki a Betis drukkereinek érzelmeit, ugyanis nem sok örömüket lelhették a tegnap éjszakai meccsen. A hazaiak természetesen bombaerős kezdőjükkel azonnal bekezdtek, ennek eredményeként Gareth Bale már a 2. percben megszerezte a vezetést.

A találkozó egyébként végül nem a két gárda csatájáról, és még csak nem is Cristiano Ronaldoról szólt, hanem Bale, és James Rodríguez gól(passz)párbajáról. Az egyébként még büntetőt is fogó Navas kapus mellett igazán a walesi-kolumbiai páros volt a nyerőember. Bale először fejjel, majd távolról, 26-28 méterről vette be a Betis kapuját. James elsőként szabadrúgásból, majd egy ihletett mozdulattal, ollózva köszönt be.

A párbaj közepette még Benzema is jónak látta bólintani egy gólt.

A Real győzelmével máris helyreállt a világ rendje, azaz Rafa Benítez ismét nyert egy kis időt a „Királyiak” kispadján.

Végeredmény: 5-0
Gólszerzők: Bale (2., 89, perc), James (39., 50.), Benzema (47.)

https://www.youtube.com/watch?v=6zY_GDbUcpY

Celta Vigo – Rayo Vallecano
Bár az elmúlt évek rendre a Rayo sikerét hozták a két csapat találkozásainak alkalmával, a tavaszi nagy zakó után most mégis újra a madridiak húzták a rövidebbet. A második idei bajnokiját is megnyerő Celta abszolút döntő mezőnyfölénnyel iskolázta le vendégét. Bár a statisztika csak azt mutatja, hogy egy emberen, Noliton múlott a siker (két gól, egy gólpassz), egyértelmű, hogy a vigoiak csapatjátéka idén még kellemes perceket fog okozni a Primera Divisiónban.

Végeredmény: 3-0
Gólszerzők: Nolito (11. perc-büntetőből, 50.), Fontas (88.)

Balogh József