Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Otthon javított a Milan

Szinisa Mihajlovicsnak sürgősen értékelhető eredményekre van szüksége, ha tartósítani akarja magát az AC Milan kispadján. A szerb vezetőedző múlt heti, volt csapata, a Fiorentina elleni bemutatkozása nem sikerült túl jól (2-0, a firenzeieknek), ám tanítványaival most hazai pályán korrigálhatott, a nem túl erős Empoli ellen.

www.facebook.com

www.facebook.com

Serie A – 2. forduló
AC Milan – Empoli
Nincs túl jó formában az Empoli. A kék-fehér kiscsapat utoljára május 6-én tudott tétmeccset nyerni. Jó, persze a Milan sincs világverő kondiban, ám alighanem felvillanyoztathatta a keret tagjait, hogy visszatért a tévelygő fiú, Mario Balotelli. Az olasz csatár egy éves liverpooli kalandját fejezte be (egyelőre), hogy segítségére legyen élete klubjának. Csakhogy Mihajlovics mester tegnap mégsem vetette be, a „Squadra Azzurra” botrányhősét.

„Balo” helyett ugyanis a két nyáron megszerzett támadó, Carlos Bacca és Luiz Adriano lett a meccs hőse. A Sevilla, és a Sahtar Donyeck korábbi nyerőemberei most a Milan ütőkártyái lettek, az Empoli kárára.

A hazaiak nagyon taktikusan játszottak, és a vendégek kapu előtti szinte teljesen meddő fölénye ellenére behúzták a meccset.

Végeredmény: 2-1
Gólszerzők: Bacca (16. perc), Adriano (69.), illetve Saponara (20.)

https://www.youtube.com/watch?v=sd1aav837P8

Bologna – Sassuolo
Hoppá-hoppá! A Sassuolo már a második bajnokiját is behúzta. Határ a csillagos ég? Az élvonalba visszatérő Bologna ellenben harmadik idei tétmeccsét is elvesztette, így pedig alighanem kezd forrósodni a kispad, a hányattatott sorsú Delio Rossi alatt.
Végeredmény: 0-1
Gólszerző: Floro (86. perc)

Balogh József