Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSV Londonból erősítené meg keretét!

Igyekeznie kell a holland PSV Eindhovennek, ha szeretné megerősíteni középpályáját, melyet egyesek a vártnál gyengébben indult bajnoki szereplés elsődleges okának tartanak. 

Kép forrása: championship-nieuws.nl  Fer visszatérhet hazájába.

Kép forrása: championship-nieuws.nl
Fer visszatérhet hazájába.

 

A holland PSV Eindhoven számára igen szűkös az idő, ha szeretné megerősíteni középpályáját, ugyanis a holland átigazolási piac 23:00-kor zár, és az eddig van idejük a piros-fehéreknek az átigazolásokra. A vártnál gyengébb bajnoki rajtnak a középpálya megbízhatatlanságát tartják a Phillips gyáriaknál, és erre megoldásként egy ismerős arcot szemeltek ki, aki korábban ráadásul a ősi ellenfél, a Feyenoord játékosaként tett szert hírnévre.

ÁTIGAZOLÁSI PIAC: A HAJRÁ ÉLŐBEN – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVAT (KATT, ne maradj le)

Az angol Championshipben szereplő Queens Park Rangers csapatánál igen szerényen teljesítő Leroy Fert, szerződése 2017 nyaráig köti a kék-fehérekhez, de gyengélkedéséből a holland bajnoki trónra visszavágyó PSV ránthatja ki, igaz, csak kölcsönbe. A hollandok felvették a kapcsolatot a londoniakkal, és már csak alig pár órájuk maradt, hogy nyélbe üssék az üzletet. Fer pályafutása során megfordult már a Feyenoord, a Twente, és a Norwich csapatainál, most éppen Londonban próbál szerencsét, az angol másodosztályban. A 11-szeres válogatott középpályás egy évre kerülhet az eindhoveniekhez.

Demmel László